Karateträningen startar 4:e maj – utomhus

Styrelsen har beslutat att hålla verksamheten stängd för träning inomhus i grupp under hela april pga Coronaviruset. Vi kommer däremot öppna karateträningen med start 4 maj med två pass per vecka på måndagar och onsdagar kl.18.00-19.20. Träningen kommer BARA bedrivas utomhus med bra avstånd till varandra och inga parövningar. Barn och vuxna kommer träna tillsammans och vi rekommenderar kläder efter väder samt skor för utomhusbruk. Yttersta lagret av kläderna ska vara karatedräkt, eventuellt kan en vindjacka bäras som yttersta lager. Samling sker utanför karateklubben innan varje pass. Har du en egen låstagg är du förstås välkommen att träna inomhus de tider du vill.

Terminen kommer också att förlängas med hela juni månad för att kompensera för det man förlorat under våren. Varmt välkommen till vårens utomhusträning!

Vänligen Styrelsen