Karateträning för vuxna och barn startar 1 februari

MÅNDAG 1 FEBRUARI STARTAR VI UPP KARATETRÄNINGEN IGEN!

Vi kommer nu öppna upp våra lokaler för karateträning för både barn och vuxna. Vi kommer INTE starta någon grupp för vuxna nybörjare denna termin, barnen däremot kommer ha en nybörjargrupp(se separat info).

Denna information riktar sig till vuxna, för barnträning se separat inlägg.

Som ni förstår kommer vi behöva anpassa träningen utifrån pandemiläget och vi kommer till en början erbjuda två pass/vecka för samtliga grader, även höstens ograderade, ni tränar samma tider som övriga.

Måndagar: 18.15-19.30

Onsdagar: 18.15-19.30

Vi vill att du byter om hemma och kommer till passet tidigast 10 min innan passets början. Vi har satt ett fönster mellan passen på 20 minuter vilket innebär att grupperna inte ska mötas. Instruktören möter upp er nere i dörren och räknar alla. Vi får enligt FHM riktlinjer vara 22 personer i stora dojon, 11 personer i mellandojon och 5 personer i minsta dojon. Ingen duschar på klubben efter karatepassen. Korridoren och andra biutrymmen har också en begränsning av antalet individer som får vistas där, vi måste därför vara noggranna och ta ansvar för att hålla avstånd.

När du kommer till träningen får du en instruktion där du får veta vilken dojo du ska gå till och då går du in direkt, jacka och väska kan du ta med dig in i dojon eller hänga in i omklädningsrummet. Vi får endast vistas 2 personer i taget i omklädningsrummen. När alla är på plats delar vi in oss i grupper efter bältesgrad. Vi kommer inte ha några parövningar, sparring eller träning med mitts. Det kommer finnas handsprit på plats.

Vi behöver alla vara noga med att INTE komma till klubben vid minsta symptom och följa instruktionerna och riktlinjer som ges.

Vi instruktörer är SÅ taggade och ser fram mot att se er igen!

Frågor? Skriv i tråden på facebook eller ring Sensei Gunilla 0708399201