Nya restriktioner för vuxna

Folkhälsomyndigheten har gått ut med skärpta restriktioner för Örebro län. Vi pausar därför all vuxenträning under november. Detta omfattar både karateträningen och säckpasset. Karateträning för barn och juniorer fortsätter dock som vanligt.

Vi uppmanar föräldrar och barn att vara uppmärksamma på även lindriga symtom. Barn som kommer till träning med snuva eller hosta kommer att skickas hem. I den mån det är möjligt vill vi att föräldrar lämnar och hämtar barnen utanför byggnaden nere på gården så undviker vi trängsel uppe i lokalen.

Du som har tillgång till lokalen genom en egen låstagg är välkommen att träna på egen hand. Tänk dock på att göra rent redskap efter dig och var noga med egen hygien – tvätta händer och fötter, sprita gärna. Besök oss inte om du har halsont, snuva, feber, diarré eller huvudvärk. Besök inte heller klubben om någon i hushållet har testats positivt för covid-19 eller om du har haft kontakt med någon annan som testats positiv.

Vi följer utvecklingen och fattar nödvändiga beslut framöver utifrån myndigheternas rekommendationer. Håll ut, håll avstånd och hjälp oss att begränsa smittspridningen! Har du frågor ber vi dig kontakta föreningens ordförande Gunilla Kanrell på telefon 0708-39 92 01.