Gradering vuxna 14 december

14 december kl.12.00 är det dags för gradering för vuxna samt för de mongraderade som tränar i vuxengruppen.. För att få gradera krävs det att du har tränat regelbundet under terminen och att du har ett godkännande från din Sensei. Vuxna nybörjare får sitt godkännande av sin instruktör.

KOSTNAD (mongrad): Du som graderar till 8-6-4-2 Mon kommer att betala 170:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte. Du som graderar till 9-7-5-3-1 Mon kommer att betala 100:- i graderingsavgift. Anledningen till att di gradering har en lägre kostnad är att du bara behöver tejpa en rand på ditt bälte.

KOSTNAD(kyugrad): Som nybörjare kommer du att betala 320:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften(150:-), ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte samt ett nytt bälte. Du som graderar till 8-6-4-2 Kyu kommer att betala 220:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

Det går bra för anhöriga att titta på graderingen förutsatt att man sitter still och är tyst för att inte störa.

OBS! Glöm inte bort att ta med ditt graderingspass (gäller ej nybörjare som köper sitt på plats). Ta med ett litet foto till passet!

Betalning via Swish på plats vid anmälan. Kontanter fungerar också. Kom i god tid innan graderingen börjar för att hinna anmäla dig och värma upp ordentligt. Ta med frukt och en smörgås då du behöver fylla på mellan kihon och kumitedelen. Lycka till!