Gradering 25 maj 2024

I maj är det dags för gradering.  För att få gradera krävs det att du har tränat regelbundet under terminen och att du har ett godkännande från din Sensei. Du anmäler dig sedan genom att skriva ditt namn på listan på klubbens anslagstavla. Vuxna nybörjare får sitt godkännande av sin instruktör.

BARN OCH UNGDOMAR
Alla som fått klartecken från sin instruktör graderar lördag 25/5 kl.10.00. Denna tid gäller fortsättningsgrupperna (8-10 år & 11-13 år) och nybörjargruppen (8-13 år).

VUXNA Även här gäller klartecken från instruktör och tiden är 25/5 kl.12.00. Här ingår nybörjargruppen, fortsättningsgruppen samt mongraderade som tränar med vuxengruppen.

KOSTNAD Barn(mongrad): Som nybörjare kommer du att betala 270:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften(100:-), ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte samt ett nytt bälte. Ni som graderar till 8-6-4-2 Mon kommer att betala 170:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

Ni som graderar till 9-7-5-3-1 Mon/Kyu kommer att betala 100:- i graderingsavgift. Anledningen till att er gradering har en lägre kostnad är för att ni bara behöver tejpa en rand på ert befintliga bälte.

Vuxna(kyugrad): Som nybörjare kommer du att betala 320:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften(150:-), ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte samt ett nytt bälte. Ni som graderar till 8-6-4-2 Kyu kommer att betala 220:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

Det går bra för anhöriga att titta på graderingen förutsatt att man sitter still och är tyst för att inte störa.

OBS! Glöm inte bort att ta med ditt graderingspass (gäller ej nybörjare som köper sitt på plats). Ta med ett litet foto till passet!

Betalning via Swish på plats vid anmälan. Kontanter fungerar också. Kom i god tid innan graderingen börjar för att hinna anmäla dig och värma upp ordentligt. Lycka till!