Vårens teknikläger för barn och ungdomar

Nästa helg är det teknikläger i dojon för våra yngre medlemmar. Alla barn och ungdomar i fortsättningsgrupperna är välkomna att delta. På lägret kommer vi att fokusera på kihon och kata inför graderingen. Instruktörer är Sensei Gunilla och Sempai Micke. Om man har tänkt att gradera denna termin är det viktigt att vara med på lägret. Anmälningsavgiften är 100:- och kan antingen betalas genom Swish till 123 091 59 83 eller kontant på plats.

ICA Supermarket Allé i Hallsberg kommer att bjuda på frukt och dryck under pauserna. Men det är viktigt att barnen har ätit och druckit ordentligt hemma innan lägret börjar för att de ska orka träna hela eftermiddagen. Ni behöver inte göra någon föranmälan till lägret. Vid ytterligare frågor kan ni kontakta Linus som är ansvarig för barn- och ungdomsverksamheten. Vi ses på lördag i nästa vecka!

SCHEMA
Lördag den 22 april
12:30 Dörrarna öppnas
13:00 Samling
13:15 Träning
14:00 Paus
14:15 Träning
15:00 Paus
15:15 Träning
16:00 Avslutning