Gradering VT-22

Nästa vecka är det dags för vårterminens gradering. Då vi har många medlemmar som ska gradera denna termin kommer vi att hålla i tre separata graderingstillfällen. För att få gradera krävs det att du har tränat regelbundet under terminen och att du har ett godkännande från din instruktör. 

BARN OCH UNGDOMAR

Fredagen den 20 maj kl. 17:00
-Fortsättningsgrupperna (8-10 år & 11-13 år)

Lördagen den 21 maj kl. 10:00
-Nybörjargruppen (8-13 år) 

VUXNA

Lördagen den 21 maj kl. 12:00
-Nybörjargruppen (+14 år)
-Fortsättningsgruppen (+14 år)

KOSTNAD

-Som nybörjare kommer du att betala 270:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften, ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte och ett nytt bälte.

-Ni som graderar till 8-6-4-2 Mon/Kyu kommer att betala 170:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

-Ni som graderar till 9-7-5-3-1 Mon/Kyu kommer att betala 100:- för graderingsavgift. Anledningen till att er gradering har en låg kostnad är för att ni bara behöver tejpa en rand på ert befintliga bälte.

OBS! Glöm inte bort att ta med ert graderingspass (gäller ej nybörjare) och eventuellt kontanter. Vi tar helst emot betalningar via Swish vilket sker på plats vid anmälan. Kom i god tid innan graderingen börjar för att hinna anmäla dig och värma upp ordentligt. Lycka till!