Gradering december 2022

I december är det dags för höstterminens gradering. Då vi har många medlemmar som ska gradera denna termin kommer vi att hålla i tre separata graderingstillfällen. För att få gradera krävs det att du har tränat regelbundet under terminen och att du har ett godkännande från din instruktör. 

BARN OCH UNGDOMAR

Fredagen den 9 december kl. 17:00
-Fortsättningsgrupperna (8-10 år & 11-13 år)

Lördagen den 10 december kl. 10:00
-Nybörjargruppen (8-13 år) 

VUXNA

Lördagen den 10 december kl. 12:00
-Nybörjargruppen (+14 år)
-Fortsättningsgruppen (+14 år)

KOSTNAD

-Som nybörjare kommer du att betala 270:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften, ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte och ett nytt bälte.

-Ni som graderar till 8-6-4-2 Mon/Kyu kommer att betala 170:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

-Ni som graderar till 9-7-5-3-1 Mon/Kyu kommer att betala 100:- i graderingsavgift. Anledningen till att er gradering har en lägre kostnad är för att ni bara behöver tejpa en rand på ert befintliga bälte.

Det går bra för anhöriga att titta på graderingen förutsatt att man sitter still och är tyst för att inte störa.

OBS! Glöm inte bort att ta med ditt graderingspass, gäller ej nybörjare som köper sitt på plats. Vi ser GÄRNA att du sätter in ett foto i passet.

Betalning via Swish på plats vid anmälan. Kontanter fungerar också. Kom i god tid innan graderingen börjar för att hinna anmäla dig och värma upp ordentligt. Lycka till!