VIKTIG INFORMATION om Coronaviruset Verksamheten hålls utomhus

Presenterad

Styrelsen har tillsammans med föreningens instruktörer beslutat att större delen av verksamheten ska hållas utomhus med anledning av Coronaviruset och risken för smittspridning. Det kommer endast erbjudas karateträning under resterande del av terminen.

Vi håller oss uppdaterade kommer avvakta utvecklingen av spridningen samt också ta hänsyn till de rekommendationer som ges, men hoppas förstås på att höstterminen kan sätta igång med ordinarie träningar såsom Säckpasset och många fler karatepass per vecka.

Terminen förlängs till 30 juni. Ni som är intresserade av sommarträning uppmanar vi att kontinuerligt hålla koll på hemsidan, mejl och våra sociala mediekanaler Facebook och Instagram för att ta del av eventuella pass som läggs ut. Du som har tillgång till lokalen genom en låstagg går det bra att träna i egen regi. Tänk dock på att göra rent redskap efter dig och var noga med din egen hygien – tvätta händer och fötter, sprita gärna. Besök oss INTE om du har halsont, snuva, feber eller huvudvärk.

Har du ytterligare frågor ber vi er kontakta föreningens ordförande Gunilla Kanrell på telefon 0708-399201

Vänligen Styrelsen Örebro Kyokushin

Terminsstart hösten 2020

Välkommen till en ny termin! Avancerade grupperna startar 24/8. Vuxna 18.00 och barn 17.00. Nybörjarstart för vuxna måndag 7/9 18.00 och för barn(upp till 15 år) onsdag 9/9. Frågor besvaras av Gunilla Kanrell 0708-399201.

Sommarträning

Nu är det sista passet för terminen avklarat. Terminen förlängdes till juni månad ut på grund av pandemin. Under juli och fram till 24 augusti kommer vi erbjuda tillfälliga sommarpass av varierande art. Passen läggs ut med ett par dagars varsel och kommer finnas på föreningens Facebooksida. Trevlig sommar och vi ses i höst!

Gradering vt 2020 lördag 13 juni

Pga pandemin kommer vi ha gradering endast för nybörjarna denna termin. Graderingen är på lördag 13/6 och startar 10.00 för barnen och 11.30 för vuxna. Vi kommer inte ha några parövningar och hålla avstånd till varandra, däremot kommer det bli en del styrke- och konditionsövningar. Graderingen kostar 100:- och ditt graderingshäfte kostar 100:-(graderingshäftet köper du en gång). Du kommer kunna köpa ett bälte för 60:- efter avklarad gradering. Vi tar gärna swish på plats. Frågor? Välkommen att ringa Gunilla Kanrell 0708-399201!