Sommarträning för vuxna

Tidigare i veckan hölls vårterminens sista pass och denna termin har därmed lidit mot sitt slut. Från och med nu kommer vi att erbjuda tio veckors sommarträning för alla som tränar i vuxengruppen. Passen kommer att hållas under vecka 24-33 och mestadels innehålla kumite och fys. Sommarträningen kommer att kosta 500:- för alla som är över 18 år och kan betalas genom Swish 123 091 59 83.

Om det är fint väder kommer vi att kunna träna utomhus, därför är det viktigt att alltid ha med sig lämpliga skor och en vattenflaska. Det kommer inte finnas något krav på att ha karatedräkt under sommarträningen utan vanliga träningskläder går bra att ha. Vi ser helst att ni värmt upp lite innan passen startar för att vi ska kunna vara mer effektiva.

SCHEMA v. 24-33
Måndag kl. 18:00 – Karate
Tisdag kl. 18:00 – Karatefys
Onsdag kl. 18:00 – Karate
Torsdag kl. 18:00 – Sparring
Fredag kl. 17:15 – Karatefys

Längden på passen kan variera mellan 60-90 minuter beroende på upplägg och hur varmt det är. Det här är ett grundschema och vissa ändringar kan förekomma. Därför är det viktigt att alltid vara uppdaterad och med jämna mellanrum kolla i vår Facebook-grupp där all info läggs ut vecka för vecka. Här nedan kan ni även ta del av sommarens kommande läger. Trevlig sommar!

LÄGER
SKK Sommarläger 14-16/6, Stockholm
NKO Sommarleir 20-23/6, Horten
DKU Sommarlejr 28/6-1/7, Vejen
Camp Banzai 23-25/8, Göteborg
Höstlägret 24-25/8, Umeå
Teknikläger 31/8-1/9, Stockholm

Sommarträning för barn och ungdomar

Tidigare i veckan hölls vårterminens sista pass och denna termin har därmed lidit mot sitt slut. Från och med nu kommer vi att erbjuda sommarträning två dagar i veckan för alla barn och ungdomar. Passen kommer att hållas under hela juni och därefter kommer vi att ta beslut om att fortsätta med sommarträningen under juli och augusti.

Om det är fint väder kommer vi att kunna träna utomhus, därför är det viktigt att alltid ha med sig lämpliga skor och en vattenflaska. Det kommer inte finnas något krav på att träna i karatedräkt under sommarträningen utan vanliga träningskläder går bra att ha. Vi ser helst att alla barn som är under 10 år har någon med sig eller finns nära till hands.

SCHEMA v. 24-26
Måndag kl. 17:00-18:00
Onsdag kl. 17:00-18:00

Gradering 25 maj 2024

I maj är det dags för gradering.  För att få gradera krävs det att du har tränat regelbundet under terminen och att du har ett godkännande från din Sensei. Du anmäler dig sedan genom att skriva ditt namn på listan på klubbens anslagstavla. Vuxna nybörjare får sitt godkännande av sin instruktör.

BARN OCH UNGDOMAR
Alla som fått klartecken från sin instruktör graderar lördag 25/5 kl.10.00. Denna tid gäller fortsättningsgrupperna (8-10 år & 11-13 år) och nybörjargruppen (8-13 år).

VUXNA Även här gäller klartecken från instruktör och tiden är 25/5 kl.12.00. Här ingår nybörjargruppen, fortsättningsgruppen samt mongraderade som tränar med vuxengruppen.

KOSTNAD Barn(mongrad): Som nybörjare kommer du att betala 270:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften(100:-), ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte samt ett nytt bälte. Ni som graderar till 8-6-4-2 Mon kommer att betala 170:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

Ni som graderar till 9-7-5-3-1 Mon/Kyu kommer att betala 100:- i graderingsavgift. Anledningen till att er gradering har en lägre kostnad är för att ni bara behöver tejpa en rand på ert befintliga bälte.

Vuxna(kyugrad): Som nybörjare kommer du att betala 320:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften(150:-), ett graderingspass med tillhörande teknikhäfte samt ett nytt bälte. Ni som graderar till 8-6-4-2 Kyu kommer att betala 220:- för graderingen. Då ingår graderingsavgiften och ett nytt bälte.

Det går bra för anhöriga att titta på graderingen förutsatt att man sitter still och är tyst för att inte störa.

OBS! Glöm inte bort att ta med ditt graderingspass (gäller ej nybörjare som köper sitt på plats). Ta med ett litet foto till passet!

Betalning via Swish på plats vid anmälan. Kontanter fungerar också. Kom i god tid innan graderingen börjar för att hinna anmäla dig och värma upp ordentligt. Lycka till!