Teknikläger och Halloweenparty

Alla barn och ungdomar i fortsättningsgrupperna är välkomna att delta på terminens teknikläger. Lägret är under en eftermiddag lördagen den 30 oktober kl. 13:00-16:00. På lägret kommer vi att fokusera på kihon och kata inför graderingen. Om man har tänkt att gradera denna termin är det viktigt att vara med på lägret.

På kvällen anordnar barn- och ungdomsverksamheten ett halloweenparty med övernattning för fortsättningsgrupperna. Föreningen kommer att bjuda på middag, kvällssnacks och frukost. Det är frivilligt att sova över i dojon tillsammans med instruktörerna – det går även bra att ta med sig en förälder eller ett äldre syskon till övernattningen.

Anmäl er senast den 27 oktober genom att fylla i detta formulär https://forms.gle/4vK1vnDmdaxScpQs9, i samband med det kan ni Swisha 100:- som anmälningsavgift till 123 091 59 83. Det är inte obligatoriskt att deltaga på både lägret och övernattningen men avgiften täcker båda två. Vid ytterligare frågor kan ni kontakta Linus som är ansvarig för barn- och ungdomsverksamheten.S