Träning och gradering för barn & ungdomar våren 2021

Ny information för barn och ungdomar som tränar karate! Från och med måndagen 10 maj kommer alla barn och ungdomar att träna inomhus. Men observera att torsdag 13 maj är en röd dag och då har vi ingen träning.

Gradering kommer att hållas för de barn som är redo för det, det kommer inte vara ett lika stort antal barn denna terminen som det brukar vara. Graderingen kommer gå till på följande vis: sista veckan i maj (v. 21) kommer alla som ska gradera få göra det på sin ordinarie träningstid. De som inte graderar tränar som vanligt i den andra dojon. Graderingsavgiften är 100:- och ett nytt bälte kostar 65:-, detta betalas i efterhand. Observera att detta blir den sista träningsveckan för terminen.

Nybörjarbarnen kommer ha sin gradering fredagen 28 maj klockan. Alla som är upp till 10 år graderar kl. 17, och alla från 11 år och uppåt graderar kl. 18. Kom gärna i god tid innan graderingen startar. Graderingsavgiften för nybörjare blir totalt 265:- och betalas i efterhand. Observera att detta är den sista träningen på terminen för nybörjarna.

Eftersom vi inte kan tillåta åskådare på graderingen pga restriktionerna kommer vi att sända graderingen live via Microsoft Teams. Mer info om detta vid ett senare tillfälle!